XRP ekosistemi, ekim ayında yoğun bir etkinlik ve güncelleme programına hazırlanıyor. İlk önemli etkinlik, Seul’de Grand Hyatt’ta düzenlenecek olan XRP Seoul etkinliği. Bu etkinlik, Kore Blockchain Week kapsamında 3 Ekim 2026’da gerçekleştirilecek.
Seul’de Dijital Finansın Geleceği Ele Alınacak
Etkinliğin ana konuşmacıları arasında Ripple Başkanı Monica Long ve RippleX Kıdemli Başkan Yardımcısı Markus Infanger gibi önemli isimler bulunuyor. Güney Kore’nin önemli finans kuruluşlarının temsilcileri de dijital finansın geleceği, tokenizasyon ve merkeziyetsiz finans konularını tartışacaklar.
XRP Ledger Foundation topluluk direktörü Hussein Zangana gibi isimlerin yer alacağı oturumlar, finansal dijitalleşme ve blokzincir tabanlı ödeme sistemleri üzerine odaklanacak.
Hussein Zangana, XRP Seoul etkinliğinde birçok finansal kuruluşun tokenizasyon ve kripto temelli ödemeler gibi konulara değineceğini belirtti.
Katılımcılar arasında Ripple ekosisteminin önemli mühendislerinden ve yöneticilerinden isimler de bulunacak, bu da etkinliğin ağırlığını ve önemini artırıyor.
Planlanan Ağ Güncellemeleri
XRP Ledger ağı da ekim ayında önemli güncellemeler alacak. 8 Ekim’de permissions delegation ve 9 Ekim’de Batch güncellemelerinin ana ağa uygulanması bekleniyor. Bu yeniliklerin etkinleşmesi için yeterli destek oranının korunması gerekecek.
Bu güncellemeler, yeterli destek sağlanırsa, ekim ayı içinde aktif hale gelecek.
Ekim Ayının Sonunda Swell Etkinliği
Ekim ayının sonunda Ripple için Swell etkinliği de yer alıyor. 27-29 Ekim 2026 tarihleri arasında gerçekleşecek bu etkinlik, kurumsal iş birliklerinin ve yeni ürün gelişmelerinin ön planda olacağı bir dönem oluşturmayı amaçlıyor.
Ekim ayı, XRP ağının kurumsal etkinlikleri ve teknik altyapı gelişmeleriyle dikkat çekeceği bir dönem olacak. Seul’deki zirve ve ağ üzerindeki teknik güncellemeler, tüm ay boyunca ekosistemin ana gündemini oluşturacak.

